Lähihoitaja (Kotikoivu, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  1.8.2024 15:45

Kaipaatko elämääsi vaihtelevia työpäiviä ja huippua työporukkaa? Tervetuloa rakentamaan yhteistä työarkea kanssamme Kotikoivun yksikköön.

Etsimme uusia kollegoja tiimiimme ja meillä olisikin auki vakituisia tehtäviä

2 LÄHIHOITAJALLE

Sijaitsemme Kuokkalan Äijälänrannassa ja tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille asukkaille. Tiimissämme on useita eri alojen rautaisia ammattilaisia ja toiminnastamme vastaa palveluvastaava Ritva. Haluamme panostaa asukkaiden laadukkaaseen ja omannäköiseen arkeen, jonka eteen teemme yhdessä kovasti töitä. Toiminnan kulmakiviä ovat arkikuntoutus ja arjen toiminnallisuus. Järjestämmekin asukkaille mm. tansseja, ulkoilemme Jyväsraitin maisemissa ja leivomme ahkerasti pullaa sekä muita leivonnaisia. Hyödynnämme työntekijöidemme erityisosaamisia ja asukkaiden toiveita aktiviteettien suunnittelussa.

Työpäivät ovat usein hyvin vaihtelevia ja täynnä merkityksellisiä asukaskohtaamisia. Työyhteisömme on iso voimavara, tuemme ja autamme toisiamme työarjen keskellä. Työhösi kuuluu asukkaiden päivittäinen perushoiva sekä turvallisen ja viihtyisän ympäristön luominen. Haluamme huomioida työarjen suunnittelussa työntekijöidemme eri ura- ja elämäntilanteet. Tarjoamme mm. lisäkoulutusta oman osaamisen syventämiseen sekä lisävastuita mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Voit tutustua toimintaamme instagramissa kotikoivu_hyvaks tilillämme sekä ilmoituksen lopussa olevasta videosta.

-------------------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lähihoitajamme tekevät 3-vuorotyötä.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. Tehtävät voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Ritva Kuismanen

Palveluvastaava

p. 0505685839

ritva.kuismanen@hyvaks.fi  

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan