Lähihoitaja, kotikuntoutustiimi - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Lähihoitaja, kotikuntoutustiimi - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia Lahdessa ja ympäryskunnissa.

Haemme LÄHIHOITAJAA kesätyöhön kotiin vietävien palveluiden kotikuntoutustiimiin, ensisijaisena sijoituspaikkana Lahti, mutta sijaisuuden aikana työtehtäviä voi olla myös muissa toimipaikoissamme hyvinvointiyhtymän alueella.

Hoitajana osallistut asiakkaiden kuntouttavan hoidon suunnitteluun, arjen aktiivisuuden tukemiseen ja kuntouttavan työotteen toteuttamiseen päivittäisissä toiminnoissa. Meillä työskennellään kaksivuorotyössä ja työ sisältää myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle aktiivisen ja kehitysmyönteisen työyhteisön sekä mielekkään työn kotikuntoutuksen parissa.

Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Myös lähihoitajaopiskelijat otetaan huomioon. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisäksi vaadimme ajokortin (B) ja työn luonteen vuoksi myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Osastonhoitaja Tiina Nikula-Holttinen
puh. 044 778 0747

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut
Osoite: Mariankatu 16, 15110 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan