test

Lähihoitaja, Kotitien palvelutalo, Pello

Hakuaika päättyy  6.4.2023 15:00

Hae siekin LAPPIIN Pelloon Lapin hyvinvointialueelle, Suomen kalastuspääkaupunkiin. Toivotamme uudet työtekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen. Kunnassamme on edullista vuokra-asuntokantaa heti vapaana. Älä epäröi, vaan lähde Lappiin.

Pellon Kotitien palvelutalossa on haettavana

lähihoitajan toimi.

Tehtävän kelpoisuus ehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon koulutus, tutkintonimikkeellä lähihoitaja, tai muu vastaava tutkinto.

Tehostetussa palveluasumisyksikkö Kotitiellä asuu 22 asukasta, joiden kanssa työskentelee ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Kotitien palvelutalo on tarkoitettu keskivaikeaa tai vaikeaa muistisairautta sairastaville ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista perushoitoa ja hoivaa. Toteutamme aktivoivaa ja kuntouttavaa työotetta asukkaan omat voimavarat huomioiden. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja varahoitaja. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Arvostamme työkokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta. Odotamme oman työn kehittämishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötyötaitoja. Toivomme sinun omaavan positiivisen ja iloisen asenteen, sekä olevan kykenevä toimimaan sekä itsenäisesti, että ryhmässä, sillä meille yhdessä tekeminen on tärkeää.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuuksia sekä ammattitaitoisen, osaavan ja mukavan henkilökunnan tuen. Meillä on käytössä Mediatri -potilastietojärjestelmä. Työhön liittyy opetusvelvollisuus.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Työnantaja voi tarvittaessa järjestää työntekijälle terveydentilan selvityksen tartuntatautilain 1227/2016 mukaisesti, mikäli terveydentilaan liittyy perusteltu epäily tartuntataudista.

Valittavalta henkilöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen todistus. Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan.

Toimeen haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 6.4.2023 klo 15:00.

Anne Ikonen
senioripalveluiden esimies
040-5624809, anne.ikonen@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan