Lähihoitaja, Kotiutumisen tuen tiimi

Hakuaika päättyy  29.7.2024 14:00

Lähihoitajan määräaikainen työsuhde 12.1.2025 saakka, Kotiutumisen tuen tiimissä Järvi-Pohjanmaalla.

Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen 12.1.2025 saakka kestävään työsuhteeseen Kotiutumisen tuen tiimiin Järvi-Pohjanmaalle. Aloitus sopimuksen mukaan.

Kotiutumisen tuen tiimi on moniammatillinen tiimi, missä työskentelee lähihoitajien lisäksi sairaanhoitaja ja fysioterapeutteja sekä koko pohjoisella alueella myös kotiutuskoordinaattori. Kotiutumisen tuen tiimin toiminnan tarkoituksena on turvata asiakkaiden turvallinen kotiutuminen sekä toimintakyvyn vahvistuminen sairauden jälkeen. Tiimi hoitaa myös kotikuntoutusasiakkaita sekä arviointijaksolle tulevia asiakkaita. Tiimin tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa siten, että kotona asuminen mahdollistuisi mahdollisimman pitkään.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa ammatillista osaamista ja halua kehittyä ammatillisesti, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta sekä kuntoutuksellisten menetelmien osaamista. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä kotihoitotyöstä. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Määräaikaisen toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Valitulla tulee olla suoritettuna lääkelupa tai se tulee suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Huom. Hakuaikaa on jatkettu rekrytoivan esihenkilön päätöksellä ajalle 1.7. - 29.7.2024.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastuuyksikköjohtaja Anne-Mari Vuorijärvi

Puh. 040 636 7625

Palvelualuejohtaja Johanna Koivuniemi

Puh. 050 303 2049

Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan