test
LÄHIHOITAJA kotiutumisen tuki Järvenpää (sijaisuus) - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Kiinnostaako monipuolinen työ itse- ja yhteisöohjautuvasti?

Tule osaksi kotiutumisen tukea ja tuo osaamisesi sekä ammattitaitosi meille!

Kotiutumisen tuen palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea kotiutumiseen ja kotona selviytymiseen, palvelutarpeen- ja toimintakyvyn arviointiin, kuntoutumiseen tai tilapäisiin kotihoidon käynteihin. Palveluun ohjaudutaan terveyskeskuksen tai sairaalan osastoilta, asiakasohjauksesta tai muualta sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisen palvelutarpeen arvioinnin kautta.

Palvelun alussa arvioidaan RAI - toimintakykymittarin avulla ja asiakasta osallistaen hoidon ja kuntoutuksen tarve. Asiakkaan tarpeen mukaan sovitaan arviointi- ja kuntoutusjakso tai yksittäisiä käyntejä. Hoito ja kuntoutus toteutetaan moniammatillisesti.

Kotiutustiimi toimii yhteisöohjautuen valmentavan esimiehen tuella. Tiimissä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia ja terapeutteja.

Edellytämme motivaatioita kehittää omaa osaamista, työtä ja tiimin toimintaa siten, että asiakkaiden turvallinen kotiutuminen ja palvelutarpeen arviointi toteutuvat asiakaslähtöisesti yksilöllisen tarpeen mukaan ja yhteistyö asiakkaan hoitoon osallistuvien kanssa on mutkatonta.

Tehtävään edellytämme lähihoitajan tuktintoa sekä soveltuvuutta tehtävään. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Arvostamme kokemusta ikääntyneen hoitamisesta ja kuntouttavasta työotteesta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kirjaamisosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Odotamme että, asiakaslähtöisyys on Sinulle ykkösasia.

Tarjoamme hyvän työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotiutumisen tuen toimintaa. Panostamme hyvään työntekijän perehdytykseen ja autamme tiimissä toinen toisiamme, joten olemme koko tiiminä tukena moniammatillisesti.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikainen työsuhde ajalle 1.5.2022 asti. Aloitus sopimuksen mukaan. Työ mahdollisesti jatkuu syksyyn asti opintovapaan sijaisuuden myötä.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2312.37 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu tästä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat
Lisätiedot antaa kotihoidon esimies Kati Vuori, puh. 050 497 1722, kati.vuori@keusote.fi

Hakuaika päättyy 27.1.2022 klo 14.00. Kontaktoimme mahdollisesti hakijoita hakuajan.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat