Lähihoitaja kotiutustiimi - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta työtä ikääntyneiden parissa!

Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten palvelut tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen innostuneelle ja lempeälle lähihoitajalle! Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä, jossa teet tiivistä yhteistyötä muun muassa kotihoidon, ympärivuorokautisten asumisyksiköiden, omalääkäreiden ja kuntoutushenkilöstön kanssa. Olet keskeisessä asemassa muodostamassa asiakkaalle hänen tarvitsemaansa tukea, joka mahdollistaa hänen asumisensa omassa kodissaan. Kotiutustiimi on tärkeä osa Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten palveluiden kotiin vietäviä palveluita.

Kotiutustiimin lähi- ja sairaanhoitajien työskentelyn tavoitteena on selvittää, ohjata ja tukea asiakkaita mahdollisimman tasapainoisen ja laadukkaan arjen saavuttamisessa. Pidämme tärkeänä positiivista suhtautumista, moniammatillista työskentelyä ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyyttä, sillä ikäihmisemme ovat meille tärkeitä.
Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, valppaudesta ja ihmisten hyvästä kohtaamisesta. Koska tapaat asiakkaita kotikäynneillä, on ajokortti tässä työssä välttämätön.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Työtehtävät vaativat arviointikykyä. Työ on 2-vuorotyötä. Kirkkonummi on savuton työpaikka.
Paikka on sinulle vapaana vaikka heti, mutta työn aloittamisesta voimme neuvotella yhdessä kanssasi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää! Tapaamisia hakijoiden kanssa järjestämme mielellämme jo hakuaikana.

Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Hakemukset toimitetaan 31.7.2021 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 366828).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö, koton asumisen tuki
Annika Jansson
puh 040-7728054
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat