test
Lähihoitaja kotiutustiimiin - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta työtä ikääntyneiden parissa!

Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten palvelut tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen ammattitaitoiselle lähihoitajalle kotihoidon kotiutustiimissä. Sijaisuuden kesto on 12.10.2023 asti ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle antoisan työn moniammatillisessa työyhteisössä, jossa teet tiivistä yhteistyötä muun muassa kotihoidon, ympärivuorokautisten asumisyksiköiden, omalääkäreiden ja kuntoutushenkilöstön kanssa. Tiimissä työskentelee 4 sairaanhoitajaa ja 3 lähihoitaja. Työssä pääset kehittymään ammatillisesti, osallistumaan koulutuksiin sekä osaksi meidän hienoa tiimiämme!

Kotiutustiimin lähi- ja sairaanhoitajien työskentelyn tavoitteena on selvittää, ohjata, toteuttaa ja tukea asiakkaita tasapainoisen ja laadukkaan arjen saavuttamisessa. Olet keskeisessä asemassa arvioimassa asiakkaan tarvitseman tuen, joka mahdollistaa hänen asumisensa omassa kodissaan. Toimipisteemme sijaitsee Masalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ on jaksotyötä, johon ei tällä hetkellä sisälly yötyötä.

Valitulta henkilöltä vaaditaan:
- lähihoitajan tutkinto
- lääkehoidon osaaminen
- positiivinen asenne
- ajokortti

Eduksesi katsotaan molempien kotimaisten kielten osaaminen. Hyödyt aiemmasta työkokemuksesta ikäihmisten parissa, mutta kattavan perehdytyksen vuoksi se ei ole välttämätöntä. Työn aloittamisesta voimme neuvotella yhdessä kanssasi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävää täytettäessä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meiltä lisää!

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan 4.2.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 404879).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Suvi Vyyryläinen puh. 040-7728054

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat