Skip to main content
test

Lähihoitaja - tule töihin meille Päijät-Soteen!

Haemme kahta (2) LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietävien palveluiden kotiutusyksikköön. Päätoimipaikka on Lahdessa, mutta toimit laajemmin koko yhtymän alueella. Kysythän myös määräaikaista tehtävää mikäli se sopii elämäntilanteeseesi paremmin.

Lähihoitajan työ kotiutusyksikössä on asiakkaan luona tapahtuvaa kokonaisvaltaista hoitotyötä kuntouttavan työotteen mukaisesti. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti sairaaloista kotiutuvia kotihoidon turvin tai ilman apuja asuvia henkilöitä. Kotiutuskäyntien lisäksi yksiköstämme hoidetaan turvapalveluiden auttajakäynnit.

Kotiutusyksikössä työskentelet kehittyvässä työyhteisössä. Hyödynnämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, sähkölukot, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Lähihoitajat tekevät kaksivuorotyötä.

Arvostamme asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, vastuullista ja itsenäistä työotetta ja iloista mieltä. Työssä korostuvat myös organisointi- ja paineensietokyky. Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön sekä kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Myös opiskelijat otetaan huomioon. Tarvitset voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Ajokortti on välttämätön työn luonteen vuoksi. Tehtävässä tarvitaan tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §.n edellyttämää rokotussuojaa.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan osaajan löydyttyä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi
Palveluesimies Kati-Marjukka Pohjonen
puh. 044 416 3979
kati-marjukka.pohjonen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Lahti, 15100 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat