test

Lähihoitaja, Kotokartano

Hakuaika päättyy  4.4.2023 14:00

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Palvelukeskus Kotokartanoon Ilmajoelle.

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana. Työtehtäviisi kuuluu lähihoitajan tehtävät ikäihmisten ympärivuorokautisessa palvelukodissa. Työ on kolmivuorotyötä.

Palvelukeskus Kotokartano on kahdesta 14 asukkaan solusta koostuva ikääntyneiden ympärivuorokautisen asumispalvelun yksikkö. Samassa talossa sijaitsee 14-paikkainen vuorohoitoyksikkö Koivula.

Lähihoitajan tehtävänä on työskennellä yhtenä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Hoitajat vastaavat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Tarjoamiemme palveluiden lähtökohtana on ikääntyneen arvostaminen, itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä yksilöllisiin tarpeisiin vastaaminen.

Tarjoamme sinulle mukavan ja eteenpäin suuntaavan työyhteisön, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Saat vastuuta ja monipuolisen työn, jossa asiakas on meille sydämen asia. Toivomme, että haluat olla mukana kehittämässä asiakaslähtöisiä palveluita.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (nimikesuojattu ammattihenkilö, Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus 153/2016). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Palvelusuhteen täytössä noudatamme koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Huom! Esihenkilön päätöksellä hakuaikaa on jatkettu ajalle 21.3. - 4.4.2023

Seinäjoki 6.3.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Osastonhoitaja Marjukka Haapala
puh. 044 7902 285
Palveluyksikköjohtaja Jaana Kuja-Kyyny
puh. 040 6531 793
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan