Skip to main content
test
Lähihoitaja, Kuhmoisten tehostettu palveluasuminen - Jämsän kaupunki

Kuhmoinen on vireä kunta Päijänteen rannalla. Kuhmoinen sijaitsee Jyväskylä-Lahti-Tampere-työssäkäyntialueella. Jämsän kaupunki ja Kuhmoisten kunta muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen vuoden 2022 loppuun. Vuoden 2023 alusta Kuhmoinen kuuluu Pirkanmaan hyvinvointialueeseen.

Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveystoimen vanhuspalveluissa, Kuhmoisten tehostetussa palveluasumisessa on haettavana yksi lähihoitajan toimi 5.10.2022 klo 15 mennessä. Kuhmoisten tehostetussa palveluasuminen sijaitsee Kuhmoisten terveysasemalla, yksikössä on 8 asukaspaikkaa.

Arvostamme kokemusta iäkkäiden hoidosta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja ja kykyä vastuunottoon. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy ajatuksia toiminnan kehittämiseen ja pidät aktiivisesti yllä omaa ammattitaitoasi.

Työ on kolmivuorotyötä. Kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä työterveyshuollon työhöntulotarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Edellytämme myös tartuntatautilain (1227/2016) 48 § ja 48a § mukaista rokotussuojaa. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Palkkaus on sovellettavan sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE) mukainen. Koeaika on 6 kk. Työ alkaa 2.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Työnhaku tapahtuu tämän ilmoituksen sähköisellä lomakkeella, johon voi liittää hakijan CV:n liitetiedostona.

Haastattelemme hakijoita jo mahdollisesti hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Susanna Manninen, sähköposti susanna.manninen@jamsa.fi, puhelin 0407122553

Lisätietoja

Kuhmoisten tehostettu palveluasuminen

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Orivedentie 3, 17800 Kuhmoinen

Sinulle suositellut työpaikat