Skip to main content
test
Lähihoitaja, kuntouttava arviointiyksikkö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin kaikkiin neljään kuntouttavan arviointiyksikön tiimiin: itään (Asiakkaankatu 3A), etelään (Sturenkatu 8), länteen (Ruosilantie 18) ja pohjoiseen (Malmin asematie 3A). Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus on yksilöllisesti sovittavissa 4.7.-31.12.2022 välille. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Haluamme perehdyttää sinut hyvin ja perehdytyksen suunnittelemme yksilöllisesti jokaisen tausta ja tarpeet huomioiden. Pyrimme työskentelemään ja kehittämään toimintaamme Lean- toimintamallien mukaisesti.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutetaan kuntouttavaa hoitotyötä. Asiakkaiden tarpeet vaihtelevat muun muassa lääkehoidon, haavanhoidon, perushoidon ja ravitsemuksen erilaisiin tarpeisiin. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Tiimiä johtaa palveluvastaava ja yksikköä päällikkö.

Suurin osa käynneistä tehdään tiimin autoilla, mutta ajokortti ei ole pakollinen työtehtävän onnistuneessa hoitamisessa. Meillä on käytössä julkiset kulkuvälineet sekä polkupyörät ja sähköpolkupyörät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa noin klo 7.30-22 vuoden jokaisena päivänä.

Lähihoitajana pääset kehittymään ja kehittämään omaa osaamistasi vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai loppuvaiheen opiskelija. Valmistuneilta lähihoitajilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Mikäli sijaisuus kestää yli 6 kk valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kuntouttava arviointiyksikkö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-1084-22
  • 4.7.-31.12.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 2345,68 e/kk
  • 8.6.2022 - 27.6.2022 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Palveluvastaava Marianne Koivunen
marianne.koivunen@hel.fi, puh. 09 310 37587

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kuntouttava arviointiyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Toinen lija 4 A, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat