test
Lähihoitaja, kuntouttava arviointiyksikkö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Etsimme reipasta ja innostunutta lähihoitajaa määräaikaseen työsuhteeseen kuntouttavan arviointiyksikön itäisen tiimiin. Olemme positiivinen, huumorintajuinen, itseään kehittävä ja toisiamme tukeva työyhteisö. Perehdytämme uuden työkaverimme hyvin, huomioiden aiemman osaamisesi.

Työympäristömme on asiakkaan koti, jossa kuntouttava hoitotyö tapahtuu. Asiakkaamme ovat enimmäkseen ikäihmisiä, joilla ei ole entuudestaan kotihoidon palveluita. Työmme on kartoittaa asiakkaan hoidon ja palvelujen tarpeita, arvioida asiakkaan siirtyminen säännöllisen kotihoidon piiriin, sekä käynnistää tarvittavia tukipalveluita kotona asumisen tueksi. Asiakkaat ohjautuvat yksikköömme esimerkiksi eri sairaaloiden ja asiakasohjauksen kautta.

Pääosin asiakaskäynnit tehdään itsenäisesti, mutta tarvittaessa voit konsultoida kollegaa puhelimitse. Toimimme tiiviisti moniammatillisessa tiimissä, jossa työskentelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia, sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Työmme lähtökohta on asiakkaan tarpeet ja toiveet. Olemme kehittyvä työyhteisö ja halukkaita kokeilemaan uutta. Syksyn aikana otimme käyttöön esimerkiksi etähoidon mahdollisuuden asiakkaillemme.

Toimistomme sijaitsee Itäkeskuksessa aivan metro-aseman läheisyydessä. Toimialueemme on itäinen Helsinki. Teemme asiakaskäynnit virka-autolla, polku- ja sähköpyörillä tai julkisilla. Asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkiä, joten ajokortti sekä käytännön ajotaito ovat tarpeen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä vuoden jokaisena päivänä.

Kutsumme sinut haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla ja haastatteluun osallistuu hoitohenkilökuntaa tiimistämme. Haastattelu pidetään joko toimistollamme tai videoyhteyden kautta Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä myös puhelimitse. Ennen valintapäätöksen tekemistä haluamme kuitenkin tavata hakijan kasvokkain. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle monipuoliset Helsingin kaupungin henkilöstöedut, hyvät koulutusmahdollisuudet, sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia ja käytännön ajotaitoa.

Luemme eduksi Apotti-potilastietojärjestelmän tuntemuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Itäinen kuntouttava arviointiyksikkö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-48-22
  • 01.02.2022- 31.12.2022
  • 2 345,68 e/kk
  • 12.1.2022 - 26.1.2022 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Palveluvastaava ts. Päivi Tylli p. 040 687 3450, paivi.tylli@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Itäinen kuntouttava arviointiyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Asiakkaankatu 3a, 00930 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat