Lähihoitaja kuntoutus- ja arviointiosastolle - Uudenkaupungin kaupunki

Lähihoitaja kuntoutus- ja arviointiosastolle - Uudenkaupungin kaupunki

Kuntoutus- ja arviointiosasto Kuunari on 20-paikkainen vanhustyön yksikkö, joka tarjoaa lyhytaikaisia kuntoutus- ja arviointijaksoja uusikaupunkilaisille ikäihmisille. Toiminta keskittyy iäkkäiden asiakkaiden arviointi- ja kuntoutustoimintaan tavoitteena turvata ja edistää ikääntyneen väestön kotona asumisen mahdollisuuksia

Yksikköön haetaan lähihoitajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto . Työ on kolmivuorotyötä.
Tehtävien täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. 1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48 §:n mukaan terveydenhuollon työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään influenssakautena rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Osastonhoitaja Elina Harikkala, puh. 0440 882870 . E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi
Varaudu esittämään tutkinto- ja työtodistuksesi haastattelutilaisuudessa.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Terveystie 4, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.
Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen vanhuspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen.

Tutustu työnantajaan