test

Lähihoitaja, Kuntoutuskeskus Hoiku Hamina

Hakuaika päättyy  1.12.2023 23:59

Hei, tule kuntoutuskeskus Hoikuun osastolle 2 lähihoitajaksi.

Haminassa sijaitseva Hoiku kuuluu Kymenlaakson hyvinvointialueeseen ja tuottaa laitoskuntoutusta koko Kymenlaakson alueen asiakkaille. Asiakkaat tulevat suoraan erikoissairaanhoidosta, perusterveydenhuollosta tai kotoa. Osastolla 2 hoidetaan pääasiassa ortopedisiä asiakkaita, kuten lonkkamurtuman saaneita asiakkaita. Hoito ja kuntoutus tapahtuu moniammatillisesti ja periaatteena on omatoimisuuden tukeminen.

Etsimme joukkoomme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lähihoitajana pääset kehittämään omaa ammattitaitoa mukavassa porukassa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä mukavan ja opettavaisen työn.

Tartuntatautilain mukainen suojaus on oltava kunnossa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Mirja Iivari, palveluesimies
Kuntoutuskeskus Hoiku, hoitotyö/osastot 2A ja 2B
puh. 040 674 3012
mirja.iivari(at)kymenhva.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Tutustu työnantajaan