Lähihoitaja, kuntoutussairaala Jalmari - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.5. - 27.6.2021 kuntoutussairaala Jalmariin Lahteen ortopedisen kuntoutuksen vuodeosastolle J42. Työtä on mahdollista jatkaa myös tämän jakson jälkeen.
Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian.

Työ osastollamme on moniammatillista hoito- ja kuntoutustyötä eri ammattiryhmien kesken. Lähihoitajana kannat omalta osaltasi vastuun kuntoutujien kokonaisvaltaisesta hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista.

Tehtävänäsi on ohjata ja avustaa kuntoutujaa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, ja olla aktiivinen kuntouttaja kaikkina vuorokauden aikoina. Vastuuhoitajana osallistut myös kuntoutuspalavereihin ja kuntoutujan kotiutumisen suunnitteluun. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat kaikki tavanomaiset lähihoitajan tehtävät akuutilla vuodeosastolla. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä. Kokemus ortopedisten kuntoutujien parissa työskentelystä katsotaan sinulle eduksi. Edellytämme lisäksi tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sinulla tulee olla hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa työotetta sekä hyviä työyhteisötaitoja. Tartuthan työhön oma-aloitteisesti ja positiivisella otteella, muita kannustaen.

Hakemukset käsitellään heti ja sopivan hakijan löydyttyä valinta tehdään heti.

Tervetuloa työskentelemään meille hyvään työilmapiiriin ja ammattitaitoiseen joukkoomme! Sinulla on meillä hyvä mahdollisuus kehittyä ammatillisesti omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Me kannustamme sekä autamme työkaveria ja porukassa huumorin kukka kukkii!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kirsti-Maria Juden
puh. 044 018 7453
kirsti-maria.juden@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kuntoutussairaala Jalmari, J42

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat