Lähihoitaja, kuntoutussairaala Jalmari - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä


Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 25.10.2021-30.4.2022 Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarin akuutille yleislääketieteen ja geriatrian vuodeosastolle J21:lle, Lahteen.

Lähihoitajana työskentelet vuodeosastolla moniammatillisen tiimin jäsenenä akuutin vaiheen hoidossa. Osastolla J21 hoidetaan ja kuntoutetaan äkillisesti sairastuneita aikuisia perusterveydenhuollon potilaita. Hoidon ja kuntoutuksen tavoitteena on nopea ja turvallinen kotiutuminen.

Työskentelet yhdessä moniammatillisen tiimin, potilaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa potilaan parasta ajatellen. Hoito ja kuntoutus perustuvat yhdessä laadittuun hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan. Työ on kolmivuorotyötä. Osastollamme on erinomainen yhteishenki ja täällä on mukava tehdä töitä.

Potilaat tulevat osastollemme pääasiassa Päijät-Hämeen keskussairaalan tarkkailu- ja päivystysosastoilta sekä Akuutti24:stä. Potilaita tulee osastolle myös kotihoidon lääkärin lähetteellä. Potilaat tulevat osastolle usein yleistilan laskun ja infektioiden, kaatumisten ja murtumien, turvattomuuden tai muistisairauden takia. Keskimääräinen hoitoaika osastolla on kuudesta yhdeksään vuorokauteen. Potilaiden tyypillisimpiä diagnooseja ovat erilaiset tulehdukselliset sairaudet, sydän- ja verisuonisairaudet sekä hengityselinten sairaudet. Tärkeää hoitotyössä on potilaan kuntoutumisen tukeminen potilaan omia voimavaroja hyödyntäen.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Kokemus akuuttihoitotyöstä ja/tai kuntoutumisen tukemisesta katsotaan sinulle eduksi.

Kiinnostuitko? Liity hyvään porukkaan tekemään yhdessä laadukasta ja alati kehittyvää hoitotyötä!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Terhi Paaso-Rantala
050 538 1023
terhi.paaso-rantala@phhyky.fi
Apulaisosastonhoitaja Päivi Mäkipää
044 416 3177
paivi.makipaa@phhyky.fi

Lisätietoja

Salpausselän kuntoutussairaala Jalmari J21

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat