test

Lähihoitaja (Kyllön terveysasema) määräaikaisuus

Hakuaika päättyy  7.2.2023 15:45

Haemme Kyllön terveysasemalle määräaikaiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA ajalle heti - 30.6.2023

Terveysaseman lähihoitajan työtehtäviin kuuluu hoidontarpeenarvio puhelimessa ja asiakaspalvelupisteellä, lääkärin toimenpideavustaminen ja tarkkailun avustavat tehtävät. Työ on itsenäistä päivätyötä.

Mitä odotamme Sinulta?
Etsimme ammattitaitoista ja työstään innostunutta lähihoitajaa. Arvostamme joustavuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Lisäksi edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä!

Tervetuloa meille töihin!

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä
-
Henna Ylitalo, osastonhoitaja
puh. 040 539 1533
henna.ylitalo@hyvaks.fi
-
Sanna Porkka-Hokkanen, ylihoitaja (poissa 23.-29.1.2023)
puh. 050 471 2414
sanna.porkka-hokkanen@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan