Lähihoitaja - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme kahta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kotihoitoon Miehikkälä-Virolahti alueelle.

Työntekijämme kehuvat hyvää työilmapiiriämme ja yhteishenkeä. Meillä on hyväntuulinen tunnelma ja kannustava asenne. Hyväntuulisen tunnelman ja kannustavan asenteen siirrämme asiakkaille hyvinvoinniksi.

Kotihoidossa sinä pääset lähelle ihmisen arkea. Työ on itsenäistä niin hyvässä kuin pahassakin. Kotihoidossa viihdyt, jos pidät itsenäisestä työstä ja vastuunotosta. Vaikka asiakastilanteisiin menet yleensä yksin, on tukenasi koko kotihoidon tiimi. Kun aloitat työt kotihoidossa sinun ei tarvitse hallita kaikkia vastuualueita. Tiimimme perehdyttää sinut RAI arviointien tekemiseen ja muihin käytössä oleviin työkaluihin ja toimintamalleihin. Kymsote on nostanut kotiin vietävät palvelut tärkeämmäksi tulevaisuuden palveluksi. Asiakkaidemme avuksi olemme ottaneet käyttöön etähoivapäätteet ja lääkeannosteluautomaatit. Näiden käyttö ei ole hankalaa ja opit ne työn ohessa.

Lähihoitajan tehtävään vaaditaan sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Arvostamme vanhustyön koulutusta ja työkokemusta sekä voimassa olevia lääkelupia.

Työssä liikut autolla pitkin Miehikkälä ja Virolahden kauniita maalaismaisemia, joten tarvitsevat ajokortin. Kotihoidolla on käytettävissä muutamia autoja.

Kotihoidossa työskentelemme tartuntatautilain mukaisesti rokotettuna.
Työt alkavat sovitusti, mahdollisimman pian. Haastattelut aloitetaan heti hakuajan alettua.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan
  • Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut, Koti-, asumis- ja hoivapalvelut, Kotihoito alue A, Kaakon kaksikko Miehikkälä Virolahti kotihoito
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • KYMSOTE-02-110-20
  • Sopimuksen mukaan.
  • 12.11.2020 - 29.11.2020 23:59
  • MiehikkäläVirolahtiKymenlaakso

Palveluesimies Maari Ruusu p. 040 552 7604

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut, Koti-, asumis- ja hoivapalvelut, Kotihoito alue A, Kaakon kaksikko Miehikkälä Virolahti kotihoito
Osoite: 48220 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.