Lähihoitaja - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Lähihoitaja - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymän kotihoito tarjoaa kotihoitopalveluita koko Kymenlaakson alueella. Kotihoidossa työskentelee noin 630 alan ammattilaista. Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kouvolaan keskiselle kotihoitoalueelle ajalle 5.8.2019 - 31.5.2020.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaittensa Rai pohjaisista hoito- ja palvelusuunnitelmista, osallistuu sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä huolehtii tukipalvelujen järjestämisestä asiakkaille. Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä käytetään koeaikaa. Käytämme apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti.

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat.

Kymsotessa työskentelemme rokotettuna. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, huumetesti on osa terveystarkastusta.

- kotihoitotyön osaamista
- vastuullisuutta ja vahvaa ammatti-identiteetin hallintaa
- asiakkaan arvostavaa kohtaamista
- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Palveluesimies Elina Siitari 020 615 8451

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut, Koti-, asumis- ja hoivapalvelut, Kotihoito alue D, Keskustan kotihoito
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut hyvinvoiva maakunta.
Kymsote vastaa Kymenlaakson kaikkien sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä. Kotkan, Kouvolan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyivät henkilöistöineen uuden organisaation alle yhdessä Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean kanssa. Muutoksen myötä Kymsotesta tuli Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 000 henkilöä.

Tutustu työnantajaan