Skip to main content
test

TULE MEILLE TÖIHIN LÄHIHOITAJAKSI Janakkalaan, Kyterinhovin palvelutaloon

Haemme osaavaan joukkoomme lähihoitajaa.

Kyterinhovi on 58-paikkainen palvelutalo, jossa asukkaat saavat ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluita. Mahdollistamme ikäihmisen turvallisen ja kodinomaisen asumisen elämän loppuun saakka. Työmme periaatteet ovat asukaslähtöisyys, yksilöllisyys, asukkaan omatoimisuuden tukeminen ja terveyden edistäminen.

Toteutat työssäsi asukaslähtöistä ja toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Tässä työssä kohtaat asiakkaat yksilöllisesti ja tarvittaessa uskallat tehdä myös itsenäisiä ratkaisuja asiakkaan edun mukaisesti. Meillä saat käyttää luovuutta hoitotyössä.

Meillä Janakkalassa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista! Käytössäsi on Terveystalon työterveyshuolto, kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus maksutta aukioloaikojen puitteissa sekä Eazybreak-liikuntaseteli. Jos kuljet pidemmän matkan takaa, meillä on mahdollisuus satunnaiseen yöpymiseen maksutta keikkakämpässä.

Yksiköissämme on käytössä yhteisöllinen, sähköinen työvuorosuunnittelu, joten sinun on aidosti mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihisi yhdessä sovittujen pelisääntöjen sisällä. Sinä hoitotyön ammattilainen, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin! Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit ikäihmisten palveluissa.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja. Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan 2186,87€/kk. Toimissa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 15.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Laita sähköinen hakemus kuntarekry.fi - palvelun kautta. Haku päättyy 1.6. 2022 klo 12.00 mennessä. Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi.

Tiedustelut
Helena Ilanen
Palvelupäällikkö (asumispalvelut)
Janakkala
Kyterinhovi
03 - 680 1958
helena.ilanen@janakkala.fi

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi
https://www.janakkala.fi/ikaantyneiden-palvelut/asumispalvelut/kyterinhovi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Helena Ilanen
Palvelupäällikkö (asumispalvelut)
Janakkala
Kyterinhovi
03 - 680 1958
helena.ilanen@janakkala.fi

Lisätietoja

Kyterinhovi

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Pelipihanpolku 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat