Skip to main content
test
Lähihoitaja (lähikuntoutusosasto, Mäntyharju) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mäntyharjun lähikuntoutusosastolle 25.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähikuntoutusosasto on perusterveydenhuollon osasto, jolla hoidetaan eri sairauksien vuoksi jatkohoitoon tulevia, akuutisti sairastuneita, saattohoitoa sekä tarkempaa arviointia ja jatkokuntoutusta tarvitsevia potilaita.

Lähihoitajana pääset osaksi potilaiden hoitoa ja kuntoutuksen suunnittelua sekä sen toteuttamista. Lähihoitajan tehtäviin kuuluu mm. perushoito ja hoidon arviointi, lääkehoito, hoitosuunnitelmien laatiminen, hoitoneuvotteluihin osallistuminen sekä osaksi moniammatillisen tiimin kanssa arvioimaan ja toteuttamaan potilaan kuntoutusta ja kotiuttamista. Lisäksi uusien työntekijöiden ja opiskelijoiden perehdytys ja ohjaaminen sekä hypridiosaston kehittäminen ja arviointi kuuluvat työnkuvaan. Työ osastolla on monipuolista ja haasteellista. Odotamme hakijalta paineensietokykyä sekä valmiutta työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme innostunutta ja joustavaa asennetta, potilas- ja asiakas lähtöistä kuntouttavaa työotetta sekä kykyä työskennellä tiimissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytetään Love-koulutuksen suorittaminen 3 kuukauden aikana työn aloituksesta, mikäli lääkeluvat eivät ole voimassa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Maarit Kankimäki, puh. 040 359 8199, maarit.kankimaki@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Sairaalantie 3, 52700 Mäntyharju

Sinulle suositellut työpaikat