Lähihoitaja laitoskuntoutus Hoikuun - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haminassa sijaitseva Hoiku kuuluu Kymsoteen ja tuottaa laitoskuntoutusta koko Kymenlaakson alueen asiakkaille. Hoikussa on viisi eri osastoa, joilla kullakin on asiakastarpeen mukaan määritelty toimintamalli. Hoikussa on pitkä kokemus laatutyöstä ja asiakasprosessien jatkuva päivitys tuo vahvaa laatua asiakkaiden hoitoon ja kuntoutukseen sekä tukee työntekoa. Haemme nyt lähihoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen. Osastovaihtoehtoina osasto, jolla hoidetaan neurologisia kuntoutujia tai osastot, joilla hoidetaan veteraanikuntoutujia, sotainvalidiasukkaita sekä koti- ja asumispalvelujen virkistys- ja kuntoutusjaksojen asiakkaita.

Lähihoitaja toteuttaa osastotyössä aktiivisesti kuntouttavaa hoitotyötä ja osallistuu yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa eri asiakasryhmien asiakkaiden toimintakyvyn arviointiin, suunnitteluun ja kuntoutukseen. Lähihoitaja saa osastoilla vahvan tuen monilta eri ammattiryhmiltä.

Kymsotelainen työskentelee tartuntatautilain mukaisesti rokotettuna. Huomioimme myös alan opiskelijat.


Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anna Väisänen p. 040 5474 119, anna.vaisanen@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 49400 Hamina

Sinulle suositellut työpaikat