Lähihoitaja (Länkipohjan palvelutalo, Jämsä)

Hakuaika päättyy  5.6.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme osaavaan tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Länkipohjan palvelutalo on 24 asukkaan koti ja sijaitsemme pienessä kylässä Längelmäellä. Jämsän keskustaan on matkaa 30 km ja Orivedelle 27 km.

Lähihoitajan työpäivään kuuluu asiakkaan perushoitoa sekä asiakkaan arjen tukemista mahdollisimman mielekkäästi. Työssään lähihoitaja osallistuu hoitotoimenpiteisiin ja auttaa asiakasta mm. ruokailussa, pesussa, pukeutumisessa ja liikkumisessa, sekä harraste toiminnassa. Työskentely perustuu tiedon ja ammattiosaamisen lisäksi hyviin vuorovaikutustaitoihin erilaisten ihmisten kanssa.  Meille tärkeätä on tukea asukkaan arkiliikkumista, toimintakykyä ja sosiaalisia kontakteja.

Etsimme yksikköömme reipasta työntekijää, jonka työotteessa näkyy motivaatio asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseen sekä taito työskennellä voimavaralähtöisesti. Arvostamme tekijää, joka tunnistaa omat vahvuutensa, osaten hyödyntää niitä arjen hoitotyössä.

Työyhteisömme koostuu palveluvastaavasta, sairaanhoitajista, fysioterapeutista ja lähihoitajista. Meillä kuunnellaan ja pidetään huolta työyhteisön työhyvinvoinnista. Huomioimme erilaiset elämäntilanteet ja pyrimme mahdollistamaan sen, että jokainen pääsisi hyödyntämään omia vahvuuksiaan töissä erillisillä vastuutöillä.

Nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja suoritettuja lääkehoitolupia. Lääkehoitoluvat ja hygieniapassi ovat mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Haastattelemme jo hakuaikana. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Tiina Härkönen

palveluvastaava

p. 040 5079 573

tiina.harkonen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan