test

Lähihoitaja (Lapsiperheiden kotipalvelu, Joutsa-Luhanka-Toivakka)

Hakuaika päättyy  30.11.2023 15:45

Keski-Suomen hyvinvointialue hakee ammattitaitoiseen ja työtä kehittävään Varhaisen tuen palveluiden lapsiperheiden kotipalvelutiimiin

LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Joutsa-Luhanka-Toivakka -alueelle.

Lapsiperheiden kotipalvelu tukee vanhemmuutta ja lapsiperheitä arjen haasteellisissa tilanteissa. Tavoitteena on vahvistaa perheiden hyvinvointia, voimavaroja ja ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä.

Kotipalvelun työntekijänä tehtävääsi kuuluu sosiaalihuoltolain mukainen lasten- ja kodinhoito sekä vanhemmuuden tukeminen perheen kotona. Työ on tavoitteellista ja pääsääntöisesti perheenjäsenten kanssa yhdessä tapahtuvaa, vanhemmuuden sekä arjessa selviytymisen tukemista. Keskeisenä tavoitteena on perheen kokonaisvaltainen auttaminen ja perheen selviytyminen jatkossa omin voimavaroin. Lastenhoito voi olla esim. vauvanhoitoa tai leikki-ikäisen kanssa ulkoilua ja kodinhoitotehtävinä ovat esimerkiksi pyykkihuolto, ruokahuolto ja kodin siivoustehtävät.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta, ajan käytön hallintaa sekä tiimi- ja verkostotyön taitoja. Tehtävä sisältää liikkumista työpisteen ja perheiden kotien välillä, joten tehtävä edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto ja riittävä työkokemus perheiden kanssa tehtävästä työstä. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Käytössämme on liukuva työaika, työ on pääsääntöisesti päivätyötä mutta voit suunnitella työaikasi joustavasti.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:
-
Hanna Leveelahti, palveluvastaava
p. 050 351 8621
hanna-leena.leveelahti (at) hyvaks.fi
-
Niina Tuunanen, palveluohjaaja (13.11.-21.11.)
p. 040 139 6502
niina.tuunanen(at)hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan