test
Lähihoitaja lapsiperheitten kotipalveluun - Perusturvakuntayhtymä Akseli

Perusturvakuntayhtymä Akseli tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Maskun, Nousiaisten ja Mynämäen alueella. Lapsiperheiden sosiaalipalveluissa on haettavana lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijän määräaikainen toimi 20.5.2022 asti.

Lapsiperheiden kotipalvelu työ on asiakasperheen omassa elinpiirissä tapahtuvaa käytännön toimintaan liittyvää perheiden tarpeisiin räätälöityä avustamista, jonka tavoitteena on vahvistaa perheiden omaa toimintakykyä ja arjessa selviytymistä yhdessä perheen kanssa asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Lähde mukaan kehittämään Akselin perhepalveluita yhdessä meidän innostuneen ja huumorintajuisen porukan kanssa! Olemme joustava ja kehittämismyönteinen työyhteisö, jossa sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa oman työsi sisältöön. Meillä on hyvä yhdessä tekemisen meininki, joka tarjoaa tuen työn tekemiseen haastavissakin tilanteissa.

Lapsiperheiden kotipalvelussa 3 lähihoitajaa, joiden asiakaskuntaan kuuluvat Perusturvakuntayhtymä Akselin alueen lapsiperheet. Lisäksi lapsiperheiden sosiaalipalveluissa työskentelee 10 sosiaalityöntekijää, johtava sosiaalityöntekijä, 3 sosiaaliohjaajaa ja 6 perheohjaajaa.

Tarjoamme työntekijöille säännöllisen työnohjauksen. Tehtäväkohtaisen palkka on 2268,91€/kk. Työaikamuotona on päiväluontoinen jaksotyö, johon sisältyy tarvittaessa toisinaan iltatyötä. Lapsiperheiden kotipalvelun työpiste sijaitsee Nousiaisissa. Oman auton käyttömahdollisuus on työssä välttämätön.

Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, kykyä itsenäiseen työntekoon, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työtä tukevia mahdollisia lisä- ja täydennyskoulutuksia.

Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Hakuaika päättyy 19.1.2022 klo 15.00.

Hakemukset toivomme kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.soteakseli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelualuejohtaja Sari Ahanen, puh 044 4357 840, sari.ahanen@soteakseli.fi tai sosiaaliohjaaja Miisa Niemi puh. 044 4357 855, miisa.niemi@soteakeakseli.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Akseli, lapsiperheiden sosiaalipalvelut
Osoite: Nummentie 4, 21270 Nousiainen

Sinulle suositellut työpaikat