Lähihoitaja, Lehmuskartano - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja iloista työtä!

Hoivakoti Lehmuskartano tarjoaa pitkäaikaisasumista sekä lyhytaikaisia hoitojaksoja ikäihmisille Kirkkonummen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Etsimme nyt lähihoitajaa täydennykseksi iloiseen ja reippaaseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen. Asukkaamme ovat ihastuttavia ikäihmisiä, ja pääset halutessasi kokeilemaan ja kasvattamaan ammattitaitoasi monipuolisesti. Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä. Hoivakoti Lehmuskartano on ylpeä osa Kirkkonummen kunnan vakaita Ikäihmisten hyvinvointipalveluita.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Saat kuitenkin hoidettua työtehtäväsi laadukkaasti pelkällä sujuvalla suomen kielen taidollakin! Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, vastuullisuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Palkkaus on KVTES: n mukainen. Työ on 3-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset voit esittää haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan 14.4.2021 klo 12.00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 350335).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelutalon palvelupäällikkö Linda Westerberg puh. 050-3273680 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten palvelut, Lehmuskartano
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Sinulle suositellut työpaikat