Skip to main content
test
LÄHIHOITAJA, Lehmustokoti palveluasuminen, Järvenpää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tarjolla vakituinen työsuhde aktiiviselle sekä sydämelliselle hoitajalle!

Meillä Lehmustokodissa puhallamme myös yhteen hiileen. Kannustamme ja autamme toisiamme onnistumaan työssä. Tule yhdeksi!

Jampankaaren palvelupiha tarjoaa monimuotoista asumista ikääntyneille ja mielenterveyskuntoutujille. Ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille on Vaahterakodissa, Pihlavistokodissa ja Lehmustokodissa. Vaahterakodin lyhytaikaishoidon yksiköissä on intervalli- ja kriisihoitoa. Tammistokoti toimii palveluasumisen yksikkönä. Jampankaaren palvelupihassa työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitajia.

Haettava tehtävä sijoittuu Lehmustokotiin, jossa meillä on monipuolinen, moniammatillinen ja vireä työyhteisö sekä mahdollisuus päästä kehittämään omaa ja työyhteisön toimintatapaa asukkaiden toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Tavoitteenamme on asukkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen, omatoimisuuden tukeminen sekä turvallisen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen. Lähihoitajan tehtävänä on toteuttaa laadukasta ja toiminnallista arkea tukevaa hoitotyötä yksilöllisesti ja asukkaan toiveiden mukaisesti. Meillä on käytössä autonominen, työhyvinvointia tukeva työvuorosuunnittelu.

Hienoa jos näet tärkeänä oman ammatillisen osaamisesi kehittämisen. Ajattelet kehittämistyön olevan tärkeää ja muutoksen mahdollisuutena tehdä asioita paremmin. Osaat käyttää omaa persoonaasi työssäsi ja hyödyntää vahvuuksiasi. Omaat työniloa ja -imua sekä luot omalta osaltasi hyvää työilmapiiriä. Toivomme sinun olevan halukas kehittämään tiimin toimintaa siten, että asukkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja palvelua. Omaathan lisäksi hyvän palveluasenteen, itse- ja yhteisöohjautuvuus kykyä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi voimassa olevat lääkehoidon luvat ja Pegasos- potilastietojärjestelmän tuntemisen. Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen 11.7.2022 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2333,86 e/kk.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen, rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätiedot antaa Palveluasumisen esimies Johanna Mannila, puh. 050 497 2023, johanna.mannila@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 30.6.2022 klo 14.00.

  • Kontaktoimme hakijoita hakuaikana ja teemme myös haastatteluja.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat