Lähihoitaja, Lehtiojan palvelukeskus - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle19.4.- 3.10.2021 Lehtiojan palvelukeskuksen 5. kerrokseen, Lahteen.

Lehtiojan palvelukeskuksessa on kaikkiaan viisi yksikköä, joista 5. kerroksessa on yhteensä 41 asukaspaikkaa neljässä ryhmäkodissa.

Työ tapahtuu asukkaiden kotona. Palvelukeskuksessamme on annettu asukkaille hyvän elämän lupaukset, jotka ohjaavat työskentelyä. Arjen aktiviteetit ja harrastustoiminta kuuluvat työn arkeen. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme sinulta asukaslähtöistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Odotamme oman toiminnan kehittämistä "Eletään koko elämä" -ajatuksen mukaisesti. Katsomme eduksi vanhustyön osaamisen ja työkokemuksen muistisairaiden hoitamisesta. Tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, jossa jokaisen työntekijän osaaminen on arvokasta!

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä voimassa olevaa lääkehoidon lupaa (LOP). Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Tervetuloa töihin meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Saija Sillanpää
puh. 044 416 2587
saija.sillanpaa@phhyky.fi

Lehtiojan palvelukeskus 5. krs
Osoite: Lehtiojantie 2, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat