Lähihoitaja, Lehtiojan palvelukeskus - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 10.5.21-2.1.22 väliselle ajalle Lehtiojan palvelukeskukseen Lahteen.

Tulet työskentelemään Lehtiojan palvelukeskuksen 4. kerroksessa. Työ tapahtuu asukkaiden kotona, sisältäen kodinhoidollisia tehtäviä. Palvelukeskuksessamme on annettu asukkaille hyvän elämän lupaukset, jotka ohjaavat työskentelyä. Arjen aktiviteetit ja harrastustoiminta kuuluvat työn arkeen. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme sinulta asukaslähtöistä työskentelyotetta. Odotamme oman toiminnan kehittämistä "Eletään koko elämä" -ajatuksen suuntaisesti. Katsomme eduksi osaamisen ja työkokemuksen muistisairaiden hoitamisesta.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä suoritettua lääkehoitolupaa (LOVE-LOP ja PKV). Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Kati Ruusuvirta
puh 0503987445
kati.ruusuvirta@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Lehtiojan palvelukeskus, Lehtioja 4. krs
Osoite: Lehtiojantie 2, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat