Lähihoitaja, Lehtiojan palvelukeskus - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Lähihoitaja, Lehtiojan palvelukeskus - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen ajalle 19.8.2019 - 31.5.2020 työsuhteeseen Lehtiojan palvelukeskukseen Lahteen.

Tulet työskentelemään Lehtiojan palvelukeskuksen 4. kerroksessa. Työ tapahtuu asukkaiden kotona, sisältäen kodinhoidollisia tehtäviä. Palvelukeskuksessamme on annettu asukkaille hyvän elämän lupaukset, jotka ohjaavat työskentelyä. Arjen aktiviteetit ja harrastustoiminta kuuluvat työn arkeen. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme sinulta asukaslähtöistä työskentelyotetta. Odotamme oman toiminnan kehittämistä "Eletään koko elämä" ajatuksen suuntaisesti. Katsomme eduksi osaamisen ja työkokemuksen muistisairaiden hoitamisesta.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Palveluesimies Kati Ruusuvirta
puh. 050 3987445
Palveluesimies Saija Sillanpää
puh. 044 4162587
15.7 - 4.8.2019

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Lehtiojan palvelukeskus, Lehtioja 4. krs
Osoite: Lehtiojantie 2, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan