Skip to main content
test
Lähihoitaja leikkaustoiminta Kotka - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Etsimme sinua leikkaustoiminnan pitkistä sijaisuuksista kiinnostunut lähihoitaja!

Odotamme sinulta hyviä ryhmätyötaitoja moniammatillisissa tiimeissä, itsenäisen työskentelyn taitoja sekä hyvää paineensietokykyä äkillisesti muuttuvissa tilanteissa. Leikkausosastolla työskentelyyn liittyy suuri fyysinen kuormittavuus: potilassiirrot, potilaiden laittaminen leikkausasentoihin sekä avustaminen potilaan leikkausvalmisteluissa. Haemme kahta lähihoitajaa leikkaustoiminnan erilaisiin avustaviin tehtäviin, joihin valitut henkilöt työpaikkakoulutetaan. Työ leikkaustoiminnassa on päiväpainoitteista mutta sisältää satunnaisesti iltavuoroja.

Leikkaustoiminta koostuu leiko/toiko-yksiköistä ja leikkausosastosta. Yksikössämme hoidetaan usean erikoisalan potilaita ja olemme ympärivuorokautisesti päivystävä yksikkö. Leikkaussaleja meillä on 12. Käytössämme on uudet ja toimivat tilat. Kaikki salimme on varusteltu uudella teknologialla ja kehitämme koko ajan uusia toimintamalleja työmme sujuvoittamiseksi.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja on oltava kunnossa.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Aki Nousiainen
aki.nousiainen@kymsote.fi
p. 0406783400

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat