Skip to main content
test
Lähihoitaja - Lempäälän kunta

Lempäälän kunnan hyvinvointipalveluiden hoitohenkilöstön sijaispooli käynnistettiin noin vuosi sitten ja kokemukset omasta sijaispoolista ovat olleet myönteisiä. Sijaispoolin osaavien ammattilaisten avulla turvataan asiakkaidemme turvallinen hoito eri yksiköissä esimerkiksi henkilökunnan vuosilomien, sekä äkillisten poissaolojen aikana. Etsimme nyt lähihoitajaa joukkoamme vahvistamaan.

Sijaistettavat työyksiköt ovat Lempäälän alueella ja sijaispoolin lähihoitajat työskentelevät tällä hetkellä, ikäihmisten ja vammaisten asumispalveluissa, sekä kotihoidossa. Tarvittaessa myös terveyskeskussairaalassa.

Sijaispoolin tiimissä on hyvä ja kannustava ilmapiiri ja sen työntekijöillä on oma esihenkilö. Sijaispoolissa suunnitellaan työvuorot kolmeksi viikoksi kerrallaan ja työaikamuoto on jaksotyö, joten tehtävässä tulee sitoutua kolmivuorotyöhön, mutta työvuorot toteutuvat pääsääntöisesti aamu- ja iltavuorona myös viikonloppuisin.

Sen lisäksi, että olet lähihoitajatutkinnon suorittanut alan ammattilainen ja hallitset perustehtäväsi, on sinulla kyky ajatella ja toimia ratkaisukeskeisesti ja yhteistyötä rakentavasti. Työskentely eri yksiköissä vaatii joustavuutta sekä aktiivista tarttuvaa otetta työn tekemiseen, sekä valmiutta kehittää itseään ja työyhteisöjen toimintaa. Kuntouttava asiakkaan toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä työtapa on sinulle luontaista. Olemassa olevaa osaamistasi sinulla on mahdollisuus lisätä työskentelemällä hoitotyön erilaisissa toimintaympäristöissä.

Jos pidät nopeasti vaihtuvista tilanteista ja monipuolisesta työstä, niin laitathan hakemuksesi tulemaan 18.8.2022 klo 15.00 mennessä kuntarekry.fi kautta. Työsuhteen aloitus 18.8.2022/ sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävään sopivan henkilön löydyttyä rekrytointi päättyy.

Tehtäväkohtainen palkka 2328,93 €+erillislisä 151,5 €+henk.koht.lisä 61,95 €=2542,38 €/kk+työkokemukseen perustuva kokemuslisä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu lähihoitaja. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§:n määrittämän rokotussuojan, sekä ennen työsuhteen alkamista tarkastamme tartuntatautilain mukaisen covid 19 soveltuvuuden.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ma-pe klo 8-15.30 vs. palveluvastaava Minna Martikainen p. 040 133 7339. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 24.000 asukkaan kunta. Kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä
Lempäälän kunta - Savuton työpaikka Lempäälän kunta - Vastuullinen kesätyönantaja Lempäälän kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta Lempäälän kunta - Vastuullinen työnantaja Lempäälän kunta - Panostamme perehdytykseen Introlla Lempäälän kunta - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat