test
Lähihoitaja, Leppävaaran elä ja asu seniorikeskus - Espoon kaupunki

Tule lähihoitajaksi joukkoomme, yhteisölliseen työyhteisöön.

Työssäsi pääset toteuttamaan ammatillista osaamistasi vanhusten yhteisöllisessä asumisessa. Asiakkaillemme laaditaan yksilöllinen palvelusuunnitelma, jonka tavoitteena on, että asiakkaamme voivat elää mahdollisimman itsenäistä ja omannäköistä elämää. Lähihoitajana pääset vaikuttamaan heidän aktiivisen ja mielekkään elämän toteutumiseen heidän toimintakykyään tukien.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden osallistua erilaisiin täydennyskoulutuksiin, mahdollisuuden työnkiertoon eri kerroksiin, sekä useita henkilöstöetuja: lounasetu, 100 € liikunta-, kulttuuri tai hierontaetu, työsuhde matkalippu etu 120€, uintietu 100 kertaa vuodessa, liikunta- ja harrastusryhmät, henkilöstöneuvoston järjestämät tapahtumat, Furuholmin merenranta paikan vuokrattavaksi ja joidenkin yritysten tarjoamat edut.

Ota yhteyttä mahdollisimman pian. Teemme haastatteluja jo hakuprosessin aikana. Työ voi alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Leppävaaran elä ja asu seniorikeskus, palveluasuminen

Työaika: 114h 45 min. / 3 vko, jaksotyö

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään lääkeluvan suorittamista koeaikana ja riittävää suomenkielen taitoa. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme luovaa, innostunutta asennetta palveluasumisen kehittämiseen

Leppävaaran elä ja asu seniorikeskus on uudehko monipuolinen ikäihmisten yksikkö, joka tarjoaa palveluita itseohjautuvaan ja tuettuun seniori toimintaan. Lisäksi se tarjoaa sekä tuettua että tehostettua asumista 140 asukkaalle. .

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/asuminen-leppavaaran-ela-ja-asu-seniorikeskuksessa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa vs. aluepäällikkö Merja Sivula merja.t.sivula@espoo.fi puh:0505521041

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Leppävaaran elä- ja asu seniorikeskus

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Säterinkatu 3, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat