test

Lähihoitaja, Liedon varahenkilöstö

Hakuaika päättyy  24.3.2023 14:00

Lähtisitkö tekemään kanssamme töitä Lietoon?

Haemme varahenkilöstöömme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka kesto on tällä hetkellä 31.12.2023 saakka. Projektiluontoinen varahenkilöstöhanke toteutetaan Tyks sairaalapalveluiden (Liedon kotisairaala ja sairaalaosasto) ja sotealue 2:n kotihoidon sekä avo- ja asumispalveluiden yksiköissä. Varahenkilöstöön kuuluu lähihoitajia ja sairaanhoitajia.

Tässä on loistava tilaisuus innovatiiviselle ja uutta luovalle, näkemykselliselle lähihoitajalle. Tule osaksi varahenkilöstömme mahtavan mukavaa ja kehittämismyönteistä työporukkaa!

Jos olet henkilö, joka haluaa haastaa itseään monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä, saatat olla hakemamme henkilö. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä sekä aloitteellisuutta. Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinnostusta yksilö- ja tiimityöskentelyyn. Arvostamme nopeaa kykyä omaksua uusia asioita, sekä jatkuvaa oman työn arviointia ja kehittämistä. Lähihoitajan työ varahenkilöstössä on monipuolista ja vaihtelevaa hoitotyötä.

Toivomme uudelta lähihoitajalta intohimoa varahenkilöstötyöhön, vahvoja yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä monialaista osaamista. Meiltä saat laajan perehdytyksen tehtävään, hyvät sisäiset ja ulkoiset koulutusmahdollisuudet ja SHQS-laatujärjestelmän mukaisen laatutyöskentelyn.

Koeaika on kaksi kuukautta.

Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä.

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Lisätietoja antaa varahenkilöstön vastaava sairaanhoitaja Tiia Mamia-Ranta puh. 040 152 7499, tiia.mamia-ranta@varha.fi ja ylihoitaja Laura Laukkanen puh. 050 365 3592.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan