Lähihoitaja / Lielahden kotihoito - Tampereen kaupunki

Tule meille tekemään merkityksellistä työtä ammattitaitoisen tiimin kanssa!

Haettavana on lähihoitajan toimi kotihoidossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tule mukaan meidän tiimiin, tekemään Lielahden alueen ikäihmisille parempaa arkea. Haemme iloisia ja yhteistyötaitoisia lähihoitajia kotihoitoon. Meidän asiakkaat arvostavat ystävällisiä kasvoja, helliä käsiä ja kuulevia korvia. He ovat onnellisia kohdatessaan avuliaan, reippaan ja luotettavan hoitajan.

Kotihoidon lähihoitaja työskentelee asiakkaiden kodeissa. Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka sisältää useita iloisia kohtaamisia ja läsnäolon hetkiä asiakkaiden kanssa. Työ on 2-vuorotyötä.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, huumorintajua, joustavaa työotetta ja innokasta asennetta. Arvostamme kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä, valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Toivomme, että omaat myönteisen asenteen teknologiaa kohtaan ja haluat osallistua oman työsi ja toimintamme kehittämiseen. Eduksi luetaan B-ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa työtehtävien hoitamiseen sekä päihde- ja mielenterveystyön osaaminen.

Tarjoamme sinulle tiimin, jossa arvostetaan hyvää yhteishenkeä. Teemme työtehtäviä positiivisella asenteella, toisiamme auttaen. Otamme ilolla vastaan uusia työkavereita ja perehdytämme tiiminä jokaisen työtehtävien pariin. Tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Työtehtävien hoitamiseen mahdollisuus hyödyntää sähköpyörää.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen. Verkkotestit on mahdollista suorittaa työpaikalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Milla Järvinen, puh. 050 531 7157, milla.jarvinen1@tampere.fi sekä palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405, marjo-riitta.rikala@tampere.fi

Haku päättyy 18.6.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Milla Järvinen, puh. 050 531 7157, milla.jarvinen1@tampere.fi sekä palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405, marjo-riitta.rikala@tampere.fi

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Kotihoito Lielahti

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Yksikön esittelyteksti lisätään Rekrytointipalveluissa.


Osoite: PL 487, 33400 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat