Lähihoitaja (Linnankartanon palvelukoti, Jämsä)

Hakuaika päättyy  4.7.2024 15:45

Tervetuloa osaksi meidän innokkasta ja osaavaa työporukkaamme!

Haemme Linnakartanon palvelukotiin vakituiseen tehtävään

LÄHIHOITAJAA

Linnakartanon palvelutalo on 31 paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Paikoista 8 on lyhytaikaiskäytössä. Toiminnan tarkoituksena on tukea asukkaiden osallisuutta ja omatoimisuutta sekä tarjota kodinomainen ja turvallinen ympäristö, jossa asukkaat pystyvät säilyttämään yksityisyytensä, itsemääräämisoikeutensa sekä omannäköisensä ja arvokkaan elämän mahdollisimman pitkään. Työssä toteutamme kuntouttavaa työotetta. Lyhytaikaispaikoilla käyvät asiakkaat tuovat arkeen mielekästä vaihtelua.

Lähihoitajan työpäivään palvelutalossa kuuluu asiakkaan perushoitoa sekä asiakkaan arjen tukemista. Työssään lähihoitaja osallistuu hoitotoimenpiteisiin ja auttaa asiakasta mm. ruokailussa, pesussa, pukeutumisessa ja liikkumisessa, sekä toteuttaa asukkaan omia toiveita ja mahdollistaa hänen osallistumisensa erilaisiin tapahtumiin. Tavoitteena on asukkaiden mielekkään arjen toteutuminen. Työ on tiimityötä ja teet moniammatillista yhteistyötä sairaanhoitajien, lähihoitajien, laitoshuoltajien, tukipalvelutyöntekijöiden, palveluvastaavan, fysioterapeutin sekä vastuulääkärin kanssa. Myös omaisten kanssa yhteistyö on tiivistä.

Jokainen työntekijä on meille tärkeä osa tiimiä ja apua saa aina tarvittaessa tiimin hoitajilta ja palveluvastaavalta. Tiimipalavereja järjestetään säännöllisesti ja henkilökunnan koulutuksiin osallistumista tuetaan. Nimeämme sinulle oman perehdyttäjän, mutta kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme.

Etsimme moniammatilliseen ja lämminhenkiseen tiimiimme tiimityötaitoista, joustavaa ja kehitysmyönteistä lähihoitajaa, joka ei pelkää haasteita ja haluaa kehittää toimintaa kanssamme. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja vastuullista työotetta.

Työ on 3-vuorotyötä. Huomioimme työvuorosuunnittelussa eri elämäntilanteet ja pyrimme mahdollistamaan työvuorotoiveita mahdollisuuksien mukaan.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Marjut Kalaniemi, palveluvastaava

p. 040 725 2128

marjut.kalaniemi@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan