Lähihoitaja lyhytaikaishoitoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palvelut hakee lyhytaikaishoitoon

LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.7.2021 alkaen.

Akseli ja Elina on Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palveluiden lyhytaikaishoitoa tarjoava yksikkö. Toiminnassamme painottuu suunnitelmallinen, kuntouttava ja toimintakykyä ylläpitävä moniammatillinen hoitotyö. Lyhytaikaishoidossa yhteistyö omaisten ja eri yhteistyökumppanien kanssa on erittäin tärkeää. Työ on jaksotyötä sekä kolmivuorotyötä.

Etsimme yksikköömme reipasta työntekijää, jonka työotteessa näkyy motivaatio asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseen sekä taito työskennellä voimavaralähtöisesti. Eduksi katsotaan kokemus muistisairaan asiakkaan hoitamisesta, sekä päihde-ja mielenterveysosaaminen.

Tutkintovaatimuksena lähihoitajan tutkinto.

Tehtävä edellyttää Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluiden suunnitelman mukaisesti lääkehoidon osaamista tai lupien suorittamista heti työsuhteen alussa. Lisäksi hygieniapassi tulee olla voimassa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Lisäksi tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Arja Porrassalmi p. 014- 266 3803 ja rekrytointiasiantuntija Kirsi Sipola p. 050 477 0557
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat