Skip to main content
test

Omannäköisen onnentunteen täyttämää elämää nyt tarjolla vuoden 2022 talvikaupungissa KAHDELLE LÄHIHOITAJALLE TOISTAISEKSI SEKÄ LYHYTAIKAISILLE (2-8 KK) SAIRAANHOITAJA JA LÄHIHOITAJA SIJAISILLE 1.7.2022 alkaen sairauksien ehkäisy ja hoitopalveluissa.

Palvelussuhteen alkaessa lähihoitajan tai sairaanhoitajan sijoituspaikka on hyvinvointipalvelujen sairauksien ehkäisyn ja hoidon vuodeosasto.

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu potilaan hoito- ja hoivatyö, perushoito, ohjaus ja neuvonta heidän voimavaransa huomioiden. Tärkeä osa työtä on kuntoutumisen tukeminen sekä lääkehoito.

Sairaanhoitaja vastaa vuodeosasto potilaan kokonaisvaltaisesta hoidosta yhdessä lähihoitajien kanssa ja vastaa osaltaan osaston lääkehoito.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnassa noudatamme palvelussuhteen kestoon perustuvaa koeaikaa, joka voi enintään olla kuusi (6) kuukautta. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen (559/94) terveydenhuollon ammattihenkilöistä mukaisesti. Arvostamme kiinnostusta ja aikaisempaa työkokemusta sosiaali- ja terveysalalla. Suuntautuminen hoito- ja hoivatyöhön katsotaan eduksi. Edellytämme lähihoitajan tehtävässä hygieniapassia.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaisia rokotussuojia. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 29.6.2022 klo 12 mennessä Kuntarekryyn (työavain 451130) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä LÄHIHOITAJA VAKI tai LÄHIHOITAJA SIJ., tai SAIRAANHOITAJA SIJ.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset, työ- ja palvelutodistukset sekä kirjaamoon toimitettavaan hakemukseen lisäksi ansioluettelo.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi.

Työnantajalla on käytössä henkilöstön hyvinvointietu ePassi 200 €/kalenterivuosi 1.1.2022 lukien edellytysten täyttyessä (kaupunginhallitus 1.10.2018 § 277, 11.10.2021 § 349). Kemijärven kaupungin henkilöstöllä on mahdollisuus käyttää Pyhätunturin juurella, hotelli Kultakeron alapuolella sijaitsevaa lomaosaketta edullisin vuorokausihinnoin.

Tarvittaessa tuemme ja autamme kalustetun asunnon saamisessa.

Maksamme kelpoisuusehdot täyttävälle hoitohenkilöstölle rekrytointilisää 300 €/kk kaupunginhallituksen päätöksen 19.4.2022 § 132 mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.kemijarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava hoitaja Tuula Valkola p.040 168 7019 tai tuula.valkola@kemijarvi.fi.

Lisätietoja

Sairauksien ehkäisy ja hoitopalvelut

Hieman alle 7200 asukkaan kaupungissa on helppo elää mukavan vilkasta, mutkatonta arkea. Kemijärvi tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet koko perheelle muuallakin kuin luonnossa, uimahallista ja jäähallista kulttuurikeskukseen ja musiikkiopistoon. Opiskellakin voi ylioppilaaksi tai ammattiin asti.

Jos jostain syystä tulee tarve käydä etelämmässä, pääset suoralla junayhteydellä sujuvasti Helsinkiin asti ja takaisin. Autoa sen sijaan et täällä asuessasi välttämättä tarvitse, sillä pienen kaupungin keskustassa monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Jos kuitenkin autoilet, työmatkojasi tai kauppareissujasi eivät ruuhkajonot rasita.

Elämänlaatua parantaa sekin, että Kemijärvellä kaikki mitä tulee ei mene asumiseen, vaan rahaa jää myös elämiseen – ja silti täällä on mahdollista asua ruuhka-Suomea väljemmin.


Osoite: Sairaalakatu 9, 98100 Kemijärvi
Kemijärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat