test
Lähihoitaja määräaikainen - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla sosiaali- ja terveyspiiri Helmen terapiakeskuksen Toimintakeskus Rentolassa on avoinna lähihoitajan sijaisuus ajalle 3.1.-30.6.2022.

Tukikeskus on avohoitoyksikkö, joka on tarkoitettu psykiatrisille pitkäaikaissairaille. Tukikeskus tarjoaa asiakkailleen yksilöllisesti suunnitellun päivittäisen tuen, jonka tavoitteena on turvata asiakkaan itsenäinen asuminen. Tukikeskus Rentola on avoinna ma-to klo 9-14:30 ja pe klo 9-12.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 2 §:n mukainen lähihoitajan kelpoisuus. Olet rekisteröitynyt Julkiterhikkiin / -suosikkiin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Arvostamme kokemusta mielenterveysasiakkaiden hoitotyöstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulottomuutta. Odotamme kehittämismyönteisyyttä mielenterveysasiakkaiden hoitotyöstä ja yhteistyön kehittämistä verkostojen kanssa. Odotamme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa ja joustavuutta.

Työaika on 38,25 h/viikko. Työ on päivätyötä. Työehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Koeaika on 2 kuukautta. Koeaikana lääkehoidon tentti on suoritettava hyväksytysti.

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi 9.12.2021 klo 23:59 mennessä.
Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen: Sosiaalitoimisto, PL 40, 86601 Haapavesi, kuoreen merkintä: lähihoitajan toimi Tukikeskukseen.

Lisätietoja

https://www.sotehelmi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö Marge Fingerroos puh: 044 7591 271 tai johtava psykologi Margit Kangasharju puh: 044 7591 461 sähköposti: etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Terapiakeskus

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännän kunnalle. Mene osoitteeseen http://www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.


Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat