Skip to main content
test
Lähihoitaja, Männikkö Lappeenranta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme lähihoitajaa vakituiseen tehtävään 26.9.2022 alkaen Männikköön.

Männikkö on vammaispalvelujen tehostetun palveluasumisen yksikkö Lappeenrannan Armilassa. Meillä on 12 asuntoa kehitysvammaisille aikuisille ja 13 asukaspaikkaa. Männikössä on integroitu päivätoiminta eli päivätoiminnan ohjaaja on yksikössä.
Männikössä korostuu toimintakykyä ylläpitävä työote.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu:
- kehittää, suunnitella ja toteuttaa laadukasta ihmislähtöistä asumispalvelua
- tukea asukkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja kommunikointia
- vastata asukkaiden perushoidon, erityishoidon sekä lääkehoidon toteutumisesta
- tehdä yhteistyötä omaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa
- huolehtia toimintayksikön kunnosta ja turvallisuudesta sekä taloudesta annettujen ohjeiden mukaisesti.

Tehtävän aloitusyksikkö on Männikkö, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Tehtävään kuuluu opiskelijoiden ohjaus ja arviointi sekä uusien työntekijöiden perehdytys. Tehtävään kuuluu myös asumisen- ja palvelusuunnitelmien laatiminen sekä toteuttaminen ja kodinhoidolliset tehtävät.

Kelpoisuusehtona on lähi- tai perushoitajan tutkinto sekä nimikesuojatun ammattihenkilön rekisteröinti.

Lähihoitajalta edellytetään voimassa olevaa Eksoten lääkelupaa, jonka suorittaminen mahdollistetaan työsuhteen alussa tarpeen mukaan. Työ on 3-vuorotyötä.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Pia Nisonen, p. 040 651 1656 tai pia.nisonen@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Armilankatu 46, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat