Lähihoitaja, mielenterveys- ja päihdeklinikan liikkuva tiimi - Espoon kaupunki

Haemme lähihoitajaa liikkuvaan tiimiin määräaikaiseen tehtävään 1.9.2021-31.5.2022. Liikkuva tiimi antaa tukea ja ohjausta asiakkaan arjenhallintaan, jotta asiakkaan itsenäinen asuminen mahdollistuisi. Toimimme yhdessä asiakkaan lähiverkoston kanssa ja teemme yhteistyötä asiakkaan mahdollisten hoitotahojen kanssa.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu tällä hetkellä palvelu- ja hoitosuunnitelmien laatiminen sekä suunnitelmien tarkistaminen yhdessä sairaanhoitajien kanssa. Työhön sisältyy käyntejä asiakkaan kodissa ja tuen sekä ohjauksen antamista asiakkaalle arkisissa asioissa. Lähihoitajat osallistuvat laajasti erilaisiin verkostokokouksiin, joissa osallistutaan aktiivisesti asiakkaan palvelutarpeen arviointiin.

Haemme tiimiimme osaajaa, joka on valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Odotamme sinulta innokkuutta ja aktiivisuutta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Liikkuva tiimi
Työaika: 114h 45min/3 vko, jaksotyö. Työ sisältää vuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa, myös viikonloppuvuoroja noin 1 krt/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja)

Tehtävässä edellytetään kokemusta mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä sekä tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme Espoon palvelujärjestelmän tuntemusta, monipuolista kielitaitoa sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä ja erilaisissa verkostoissa toimimisessa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa sekä kuntoutuksessa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Heidi Gåsman, p. 0406393161

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kalaonnentie 8, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat