Skip to main content
test
Lähihoitaja/mielenterveyshoitaja, asumisen tuki - Sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin kaupungin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Haemme lähihoitajaa/mielenterveyshoitajaa vakituiseen työsuhteeseen asumisen tuen Auroran avohoitovalmennukseen.

Auroran avohoitovalmennus on ympärivuorokautisesti toimiva 56-paikkainen yksikkö psykiatrista hoitoa ja kuntoutusta tarvitseville helsinkiläisille. Yksikössä on kahdeksan viiden hengen solua sekä 16 yksiötä.

Yksikössä valmennetaan kuntoutujia selviytymään mahdollisimman itsenäisesti arjessa sairaudestaan huolimatta. Aktiivinen ja tavoitteellinen kuntoutus sisältää mm. arjen taitojen harjoittelua, erilaista ryhmätoimintaa, oireiden hallintaa ja lääkehoitoa. Kuntoutuksen pohjana toimii kuntoutujan ja moniammatillisen tiimin yhdessä laatima yksilöllinen toipumissuunnitelma. Hoitotyön viitekehyksenä on toipumisorientaatio.

Lähihoitaja toimii hoitotyön edustajana moniammatillisessa työryhmässä, johon kuuluu lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, sosiaaliohjaaja, psykologi, toimintaterapeutteja sekä osa-aikainen lääkäri. Lähihoitajan tehtäviin kuuluu erilaisin hoitotyön keinoin ohjata ja tukea kuntoutujaa saavuttamaan toipumissuunnitelman mukaiset tavoitteet. Hoitotyön lisäksi työnkuvaan kuuluu mm. opiskelijoiden ohjaus.

Lähihoitajan tukena ovat lähiesihenkilöt ja kollegat sekä työryhmän työnohjaus. Työnantajana Helsingin kaupunki on koulutusmyönteinen.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön tai mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumetesti.

Työssä edellytetään kokemusta mielenterveystyöstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.


Luemme eduksi Apotti-järjestelmän tuntemuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Auroran avohoitovalmennus
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-02-412-22
  • 1.9.2022
  • 2246, 51 €/kk
  • 3.8.2022 - 22.8.2022 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Netta Luoto, p. 040 3340189

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Auroran avohoitovalmennus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Nordenskiöldinkatu 20, rak. 18A, 00250 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat