Lähihoitaja/ Mielenterveyshoitaja, psykoosiosasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Etsimme psykiatrian toimialueelle lähihoitajaa/ mielenterveyshoitajaa Psykoosi vastuualueelle. Pääasiallinen työn suorittamispaikka työsuhteen alussa on Halikon sairaalan Psykoosiosasto P5.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn suljetulla kuntoutusosastolla, jossa hoidetaan psykoosisairauksia ja muita vakavia mielenterveydenongelmia moniammatillisessa työryhmässä. Osastolla on 15 potilaspaikkaa. Toimimme potilaslähtöisesti ja omahoitajuus on yksi tärkeimmistä työtavoistamme. Osastolla hoitajan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti hoitosuhdetyöskentely, lääkehoidon toteuttaminen ja seuranta sekä yhteistyö potilaan, hänen läheistensä ja viranomaisverkoston kanssa.

Odotamme hoitajalta hyvää yhteistyötaitoa sekä joustavuutta ja sopeutumiskykyä työskennellä päivittäin muuttuvassa työympäristössä. Arvostamme kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoa sekä osaston toimintaa. Psykiatrisen hoitotyön kokemus ja alan lisäkoulutus sekä perhe- ja verkostotyön taidot ovat eduksi tehtävän hyvälle hoitamiselle. Eduksi katsomme myös ruotsinkielen taidon.

Tarjoamme uudelle työntekijälle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä tiiviin perehdytyksen ja mahdollisuuden hoitosuhdetyöskentelyn mentorointiin osallistumiseen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Työ on jaksotyötä ja työaika on 38,25 h/vko. Toimeen on neljän kuukauden koeaika. Haastattelut tapahtuvat 1.2.2021 alkavalla viikolla.

Olemme Savuton sairaala.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys ja soveltuvuus haettavana olevaan tehtävään.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Mia Blomqvist, sähköposti: mia.blomqvist@tyks.fi, p. 044 772 4277 tai ylihoitaja Maria Oksanen-Mäkelä, sähköposti: maria.oksanen-makela@tyks.fi, p. 050 556 1448.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue
Osoite: Märyntie 1, 25250 Märynummi

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka