Lähihoitaja, Mikkelin keskussairaalan leikkausosasto

Hakuaika päättyy  20.5.2024 15:00

Lähihoitaja, Eloisalla sinua odottaa monipuoliset työtehtävät leikkaussalissa. Teemme työtä suurella sydämellä kaikki yhdessä ja toisiamme kunnioittaen. Hae mukaan Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kahta (2) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mikkelin keskussairaalan leikkausosastolle 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mikkelin Keskussairaalan leikkausosastolla on kymmenen leikkaussalia ja suunniteltua leikkaustoimintaa arkisin 8-9 salissa. Leikkaamme eri erikoisaloilla yhteensä noin 5500 potilasta vuosittain. Elektiivisistä potilaista noin 40% on päiväkirurgisia. Leikkausosastollamme on myös ympärivuorokautinen päivystysvalmius. Leikkausosastolla toimii tällä hetkellä 1 osastonhoitaja ja 1 apulaisosastonhoitaja, 70 sairaanhoitajaa ja 2 lähihoitajaa. Teemme tiivistä yhteistyötä eri tukipalveluiden kanssa.

Lähihoitaja toimii leikkausosastolla arkisin klo 7-18 välisenä aikana. Lähihoitajan tehtäviin kuuluu leikkaussalien valmistelu ennen leikkausta, leikkaustason ja tarvittavien laitteiden etukäteisvalmistelu. Lähihoitaja osallistuu moniammatillisen leikkaustiimin jäsenenä potilaan leikkausvalmisteluihin esim. puudutuksissa ja leikkauspesuissa avustamiseen ja potilaiden asettamiseen turvalliseen leikkausasentoon sekä erinäisiin avustaviin tehtäviin. Lähihoitaja osallistuu leikkaussalissa tehtävään sädetyöhön ja vastaa kuvantamisen ja sädesuojauksen laadunvarmistuksesta. Tehtäviin kuuluu myös laitteiden huolto ja kunnossapito, pienet korjaukset ja huoltotoimenpiteet ja määräaikaishuolloista huolehtiminen yhdessä teknisen henkilöstön kanssa.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Haemme tehtäviin lähihoitajia, jotka ovat motivoituneet oppimaan uutta ja sitoutuvat tehtävään.
Eduksi luetaan työskentely leikkausosastolla. Tehtävään ei ole valmista koulutusohjelmaa, joten oppiminen työtehtäviin tapahtuu leikkausosastolla työskennellenmoniammatillisessa tiimissä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

osastonhoitajan sijainen Pia Matson. pia.matson@etelasavonha.fi puh. 0443512706

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!