Lähihoitaja (Mikkelin kotihoito) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Lähihoitaja (Mikkelin kotihoito) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee kolmea (3) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsopimussuhteisiin tehtäviin Mikkelin kotihoitoon, alkusijoituspaikkoina itäiselle alueelle 2 ja eteläiselle alueelle 1.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat kotona asuvien asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelman mukainen hoiva - ja hoitotyö (mm. asiakkaan päivittäisissä toimissa ohjaaminen ja avustaminen, lääkehoidon toteutus ja muu hoitotyö). Työ on palveluohjauksellista, eri asiakasryhmien erityistarpeita huomioivaa moniammatillista tiimityötä. Haemme työntekijää, jolla on vahva ammatillinen osaaminen erilaisten asiakasryhmien hoiva- ja hoitotyöstä sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet kiinnostunut oman ammattitaitosi, työyhteisösi ja sen toimintatapojen kehittämisestä. Työotteesi on aktiivisesti toimintakykyä ylläpitävää. Työ edellyttää kotihoidon hoitotyön osaamista, verkostojen tuntemista ja kykyä verkostoitua. Olet valmis katsomaan tulevaisuuteen ja innostunut uudistamaan kotihoitoa sekä opettelemaan ja käyttämään sähköisiä työkaluja asiakastyön tukena. Työaika lähihoitajalla on jaksotyö. Palkka määräytyy sovellettavan kunta-alan sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8§ mukainen kelpoisuus.

Palkkaus: KVTES:n mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 2135,92 euroa/kk.

Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävien kannalta välttämättömiä.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Kotihoidon esimies Anniina Kähkönen, 044 7944017 ja kotihoidon esimies Miia Pöyhönen, 040 359 7090, sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan