Lähihoitaja (Mikkelin kotihoito) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Mikkelin kotihoitoon, Anttolan yksikköön ajalle 17.12.2020 (tai sopimuksen mukaan) - 30.1.2022.

Lähihoitajan työ kotihoidossa koostuu kokonaisvaltaisesta hoidosta ja palvelusta, asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa tukien. Työ sisältää sairaanhoidollista ja kuntouttavaa työtä tukien asiakkaan turvallista asumista kotona. Lähihoitajan työhön kuuluu asiakkaan hoito ja palvelutarpeen arviointi sekä hoito- palvelusuunnitelmien tekeminen yhdessä asiakkaan kanssa. Kotihoidossa työskennellään moniammatillisina tiimeinä ja kiinnostus oman ammattitaidon, työyhteisön ja kotihoidon kehittämiseen tekee työstä monipuolisen ja mielenkiintoisen.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8§ mukainen kelpoisuus. Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on tehtävän kannalta välttämätön.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies, Puumalan ja Anttolan kotihoito Tuula Okkola-Tella, puh. 050 591 7286, tuula.okkola-tella@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Taipaleentie 25-29, 52100 Anttola

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!