Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen toimeen kotiin vietäviin palveluihin, pääsääntöisesti Möysän kotihoitoon Lahteen.

Lähihoitajamme tekevät kokonaisvaltaista hoito-, hoiva- ja huolenpitotyötä asiakkaidemme hyväksi sisältäen myös sairaanhoidolliset työtehtävät. Asiakkaat ovat tavallisesti päivittäistä apua tarvitsevia ikäihmisiä. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Teemme tiiviisti yhteistyötä omaisten ja läheisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kotihoitotyössä hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Työ on kaksivuorotyötä.

Möysän alue on Lahden keskustan läheisyydessä ja etäisyydet asiakaskäynneille ovat lyhyet, joten parhaiten kuljet matkat kävellen tai pyöräillen.

Meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden hoitotyöstä. Etsimme joukkoomme sinua, joka hoidat sydämellä ja laadukkaasti asiakkaamme. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja. Edellytämme kuitenkin lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa.

Tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen sekä mahdollisuuden lääkehoitolupien suorittamiseen, mikäli sinulla ei niitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Saat meiltä reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön.

Tehtävää voivat hakea myös loppusuoralla opintojaan olevat lähihoitajaopiskelijat.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi jo tänään! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi
Palveluesimies Mari Tolppala
puh. 050 387 8741
mari.tolppala@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Möysä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Viipurintie 1, lahti, 15150 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat