test

Lähihoitaja Muonion kotihoito

Hakuaika päättyy  8.12.2023 15:00

Haemme Lapin Hyvinvointialueelle Muonion kotihoitoon lähihoitajaa vakituiseen toimeen.

Kotihoidon asiakkaat ovat pääsääntöisesti ikäihmisiä. Hoiva ja hoito tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa tai yhteisöllisessä asumisyksikössä Ojusniityssä.

Lähihoitajan työtehtäviin kotihoidossa kuuluu asiakkaan perushoidossa avustaminen sekä arjessa tukeminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Lähihoitajan työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu ja toteutus. Työ on 2-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä. Eduksi katsomme voimassa olevan lääkeluvan ja hygieniapassin. Lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Toivomme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia yksin, että osana moniammatillista tiimiä. Työ edellyttää ajokorttia. Työssä ei tarvitse käyttää omaa autoa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkkaus on 2500 euroa kuukaudessa. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen todistus.

Lähetä hakemus Kuntarekry hakupalvelun kautta www.kuntarekry.fi 8.12.2023 klo 15:00 mennessä. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. Avustamme asunnon haussa parhaamme mukaan.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Palveluvastaava Kati Korva, puh 040-4895116, kati.korva@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan