test

Lähihoitaja, Niittymaan asumisyksikkö

Hakuaika päättyy  31.3.2023 15:45

Tervetuloa töihin Niittymaan asumisyksikköön Espooseen!

Yksikössämme lähihoitajan tehtävä on huolehtia asukkaidemme perushoidosta kokonaisvaltaisesti hyvän hoitotyön käytäntöjä noudattaen. Työ asumispalveluissa on ihmisläheistä ja monipuolista, sekä myös tekijäänsä palkitsevaa.

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat tärkeitä työvälineitä asukkaidemme päivittäisessä kohtaamisessa. Lähihoitajana olet tärkeä osa moniammatillista tiimiämme.

Olet etsimämme henkilö, jos arvostat työssäsi vaihtelevia tilanteita, kokonaisuuksien haltuunottoa, uuden oppimista sekä oman työsi kehittämistä. Tule tuomaan oma positiivinen panoksesi työyhteisöömme.

Yksikkö toteuttaa vammaispalvelujen mukaista ympärivuorokautista asumista tukevia yksilöllisiä palveluja omissa asunnoissa asuville vaikeavammaisille henkilöille. Asiakaskunta koostuu vammaisista henkilöistä, joiden toimintakyky on rajoittunut usealla eri elämän osa-alueella esimerkiksi neurologisen sairauden, aivovamman tai tapaturman vuoksi. Asiakkaiden asunnot sijaitsevat tavanomaisessa kerrostalossa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Saat käyttöösi vuodessa 300 € Epassi-mobiiliratkaisuna, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Henkilöstöetuna meillä on myös perustasoa kattavampi työterveyshuolto, eli työterveyshuollon palvelut ovat käytettävissäsi myös sairaudenhoitoon liittyvissä asioissa.

Työpaikan nimi ja osoite: Niittymaan asumisyksikkö, Niittymaanaukea 4 B, 02200 Espoo
Työaika: 114,45h/3viikkoa, vuorotyö, jaksotyö
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Kelpoisuus tarkistetaan Valviran ylläpitämästä ammattihenkilöiden keskusrekisteristä (Terhikki) ennen lopullista tehtävään valintaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55§:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi edellytetään lääkehoitolupien ja laitepassin suorittamista 3kk kuluessa työsuhteen aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Arvostamme kokemusta vaikeavammaisten henkilöiden hoidosta ja toimintakyvyn tukemisesta, oman työn ja työyhteisön kehittämisestä sekä työskentelystä yhteistyökumppaneiden, omaisten ja läheisten kanssa.

Katja Angelot, 0406394096

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan