test

Lähihoitaja, Nummelan kotihoito, kesäsijaisuus

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:45

Etsimme lähihoitajia tai alan opiskelijoita, jotka haluavat olla mukana tukemassa asiakkaita asumaan omissa kodeissaan.

Työ on monipuolista ja liikkuvaa, pääosin itsenäistä työskentelyä. Maisemat vaihtuvat päivän mittaan pienestä kompaktista taajama-alueesta upeaan haja-asutusalueen luontomaisemaan. Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot ja vastuullisuus sekä tiimityöskentelytaidot. Työtä tehdään nykyaikaista teknologiaa hyödyntäen. Käytössämme on Pegasos potilastietojärjestelmä ja Hilkka toiminnaohjausjärjestelmä.
Tarjoamme kehittämismyönteisen, koulutusta tukevan työilmapiirin ja työaika-autonomian, joka auttaa sinua työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön sijaisuus: Tehtävässä voi toimia laillistettu ammattihenkilöopiskelija tai nimikesuojattu ammattihenkilöopiskelija. Lähihoitajaopiskelija voi toimia lähihoitajan sijaisena, kun hän on suorittanut kaikki tutkintoon sisältyvät lääkehoidon opinnot (nimikesuojattu ammattihenkilöopiskelija) tai opintoja yhteensä vähintään 60 op (laillistettu ammattihenkilöopiskelija), opintojen alkamisesta ei ole yli 10 vuotta,
hän on suorittanut teoriaopinnot ja käytännön osaamisen näytöt yksikön lääkehoitosuunnitelman mukaisesti.

Ajokortti on välttämättön tehtävän liikkuvan luonteen vuoksi. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätön.

Täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten olethan nopea, ja laitathan meille hakemuksesi pian tulemaan!

Työpaikan nimi ja osoite: Nummelan kotihoito. Asemantie 30, 03100 Nummela
Työaika: kaksivuorotyö
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä. Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa :

aluevastaava Maarit Tallgren p. 0500 818022 maarit.tallgren@luvn.fi

apulaisosastonhoitaja Veera Finardi p.050 5726395 veera.finardi@luvn.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan